Selçuk Üniversitesi Dijital Arşiv Sistemi
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Doktora
→
FBE, Doktora, Gıda Mühendisliği Koleksiyonu
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
FBE, Doktora, Gıda Mühendisliği Koleksiyonu: Koleksiyon için toplam 1 sonuç üzerinden gösterilen 1 öğe.
(0.049 saniye)
Toplam kayıt 1, listelenen: 1-1
1
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Nohut (Cicer arietinum L.) fasulye (Phaseolus vulgaris L.) ve soya fasulyesinden (Glycine max L.) üretilen baklagil bulgurlarının üretim metotlarının standardizasyonu ile bazı kalitatif ve besinsel özelliklerinin belirlenmesi
Ertaş, Nilgün
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2010-09-24
)
Toplam kayıt 1, listelenen: 1-1
1
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Ertaş, Nilgün (1)
Konu
Baklagil bulgurları (1)
Bean (1)
Besinsel özellikler (1)
Chickpea (1)
Common bean (1)
Fasulye (1)
Legume bulgurs (1)
Nohut (1)
Nutritional properties (1)
Soy bean (1)
... Daha fazla
Yayın Tarihi
2010 (1)