Selçuk Üniversitesi Dijital Arşiv Sistemi
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Yüksek Lisans
→
FBE, Yüksek Lisans, Gıda Mühendisliği Koleksiyonu
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
FBE, Yüksek Lisans, Gıda Mühendisliği Koleksiyonu: Koleksiyon için toplam 10 sonuç üzerinden gösterilen 10 öğe.
(0.566 saniye)
Toplam kayıt 10, listelenen: 1-10
1
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Bazı ilkel buğdaylarda kalite parametrelerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
Zengin, Gökhan
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2015-12-21
)
Buğday ununa ozon gazı uygulamasının unun ekmekçilik kalitesine etkisi
Elgün, Muhammed Sami
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2011-12-29
)
Buğday rüşeymli kurabiyelerin bazı kalitatif özelliklerinin ve raf ömrünün belirlenmesi üzerine bir araştırma
Avcıoğlu, Gizem
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2014-03-26
)
Buğdayın tavlanmasında mikrodalga uygulamasının öğütme ve ekmekçilik kalitesine etkisi üzerine bir araştırma
Bayrakcı, Hilal Arslan
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2008-09-18
)
Süne zararlı buğdaylardan aerodinamik özelliklerine göre emgili tanelerin ayrılması üzerine bir araştırma
Karaman, Ali Mücahit
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2010
)
Süne-kımıl zararı görmüş buğdaylardan, emgili tanelerin ayrılmasında, farklı fiziksel ayırma metotlarının etkisi
Uyanık, Yıldız
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2006
)
Bir ticari değirmende kadayıflık un üretiminin optimizasyonu üzerine bir çalışma
Pekak, Ramazan
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2006-06-01
)
Soyma işlemi ve granülasyon dağılışının bulgurun kalitatif ve besinsel özelliklerine etkisi
Ünüvar, Atiye Duygu
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2009
)
Süne ve kımıl emgili buğday tanelerinin sortex cihazı ile ayrılması üzerine bir araştırma
Kaya, Sinem
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2007
)
Konya ve civarından alınan buğday ve öğütme ürünleri ile kepekli ekmeklerin kalıntı ve kontaminasyon içeriği üzerine bir araştırma
Gül, Hatice
(
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
,
2007
)
Toplam kayıt 10, listelenen: 1-10
1
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Avcıoğlu, Gizem (1)
Bayrakcı, Hilal Arslan (1)
Elgün, Muhammed Sami (1)
Gül, Hatice (1)
Karaman, Ali Mücahit (1)
Kaya, Sinem (1)
Pekak, Ramazan (1)
Uyanık, Yıldız (1)
Zengin, Gökhan (1)
Ünüvar, Atiye Duygu (1)
Konu
Wheat (10)
Buğday (9)
Bezostaya-1 (3)
Süne (3)
Flour (2)
Un (2)
Aerobic mesophilic bacteria (1)
Aflatoksinler (1)
Aflatoxins (1)
Antioksidan aktivite (1)
... Daha fazla
Yayın Tarihi
2015 (1)
2014 (1)
2011 (1)
2010 (1)
2009 (1)
2008 (1)
2007 (2)
2006 (2)