Selçuk Üniversitesi Dijital Arşiv Sistemi
Çiğ ve pastörize sütten üretilen tulum peynirinin farklı ambalajlarda olgunlaştırılmasının kaliteye etkisi üzerine araştırmalar
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler
→
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
→
Doktora
→
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Vet) Koleksiyonu
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Çiğ ve pastörize sütten üretilen tulum peynirinin farklı ambalajlarda olgunlaştırılmasının kaliteye etkisi üzerine araştırmalar
Keleş, Abdullah
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/123456789/2601
Tarih:
1995
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
044611.pdf
Boyut:
3.000Mb
Biçim:
PDF
Açıklama:
Tez
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Vet) Koleksiyonu
Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Vet) Anabilim Dalı'nda yapılan doktora tezleri bu koleksiyon altında listelenir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt