Selcuk University Digital Archive Systems
Çiğ ve pastörize sütten üretilen tulum peynirinin farklı ambalajlarda olgunlaştırılmasının kaliteye etkisi üzerine araştırmalar
Login
Türkçe
English
DSpace Home
→
Enstitüler
→
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
→
Doktora
→
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Vet) Koleksiyonu
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Çiğ ve pastörize sütten üretilen tulum peynirinin farklı ambalajlarda olgunlaştırılmasının kaliteye etkisi üzerine araştırmalar
Keleş, Abdullah
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2601
Date:
1995
Show full item record
Files in this item
Name:
044611.pdf
Size:
3.000Mb
Format:
PDF
Description:
Tez
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Vet) Koleksiyonu
Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Vet) Anabilim Dalı'nda yapılan doktora tezleri bu koleksiyon altında listelenir.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register