Selçuk Üniversitesi Dijital Arşiv Sistemi
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler
→
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
→
Doktora
→
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Koleksiyonu
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtre ekle
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Koleksiyonu: Koleksiyon için toplam 16 sonuç üzerinden gösterilen 10 öğe.
(0.315 saniye)
Toplam kayıt 16, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
ISO gıda güvenliği sistemini uygulayan et ürünleri işletmelerinde üretilen salam, sosis, sucuk ve hamburger köftenin gıda patojenleri yönünden kontrolü
Yörük, Nuray Gamze
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2012
)
Listeria monocytogenes'in salamura beyaz peynir üretim hattında kontaminasyon kaynaklarının belirlenmesi ve PFGE metodu ile genotiplendirilmesi
Telli, Nihat
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2012
)
Kaşar ve tulum peynirlerinde histamin ve tiramin düzeyleri
Nizamlıoğlu, Mustafa
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
1990
)
Farklı dumanlama tekniklerinin Selçuklu tulum peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal niteliklerine etkisi
Uçar, Gürkan
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2000-02-17
)
Maraş peyniri üretiminde baskılama ağırlığı ve haşlama suyu sıcaklığının standardizasyonu üzerine araştırmalar
Tekinşen, Kemal Kaan
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2001-09-28
)
Çeşitli et ürünlerinde üretim aşamalarının yağ asidi bileşimi ve yağ oksidasyonu üzerine etkisi
Köseoğlu, İsmail Erim
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2014
)
Fermente ve ısıl işlem uygulanmış sucuklarda bazı lactobacıllus ve patojen bakterilerin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
Cebirbay, Muhammet Ali
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2014
)
Futbol ve basketbol sporcularında inek kolostrumu kullanımının immunglobulinler, mineraller ve vitamin düzeyleri ile vücut kompozisyonlarına etkisi
Kıvrak, Ali Osman
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2013
)
Mardin ilinde rasyon ile beslenen süt sığırlarında sütteki aflatoksin M1 kontaminasyonuna mevsim etkisinin araştırılması
Kiraz, Deniz
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2016
)
Türk sucuğu üretiminde kitosan kullanımı ve kalite üzerine etkileri
Gökmen, Mukadderat
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2010
)
Toplam kayıt 16, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Akıl, Mustafa (1)
Boyalı, Ekrem (1)
Cebirbay, Muhammet Ali (1)
Gökmen, Mukadderat (1)
Güneş, Fatma Esra Teberdar (1)
Günhan, Rabia Serpil (1)
Kiraz, Deniz (1)
Köseoğlu, İsmail Erim (1)
Kıvrak, Ali Osman (1)
Nizamlıoğlu, Mustafa (1)
... Daha fazla
Konu
Tulum cheese (3)
Tulum peyniri (3)
Cheese production (2)
Cheeses (2)
Egzersiz (2)
Et ürünleri (2)
Meat products (2)
Peynirler (2)
Sausage (2)
Sucuk (2)
... Daha fazla
Yayın Tarihi
2010 - 2017 (9)
2000 - 2009 (6)
1990 - 1999 (1)