Selçuk Üniversitesi Dijital Arşiv Sistemi
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler
→
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
→
Doktora
→
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Koleksiyonu
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın Tarihi
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit değildir
ID içermez
SBE, Doktora, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Koleksiyonu: Koleksiyon için toplam 2 sonuç üzerinden gösterilen 2 öğe.
(0.092 saniye)
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
1
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
ISO gıda güvenliği sistemini uygulayan et ürünleri işletmelerinde üretilen salam, sosis, sucuk ve hamburger köftenin gıda patojenleri yönünden kontrolü
Yörük, Nuray Gamze
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2012
)
Çeşitli et ürünlerinde üretim aşamalarının yağ asidi bileşimi ve yağ oksidasyonu üzerine etkisi
Köseoğlu, İsmail Erim
(
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
,
2014
)
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
1
Sıralama Seçeneği:
İlgi
Başlık Artan
Başlık Azalan
Y.Tarihi Artan
Y.Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Köseoğlu, İsmail Erim (1)
Yörük, Nuray Gamze (1)
Konu
Et ürünleri (2)
Meat products (2)
Fatty acid (1)
Food safety (1)
Gıda güvenliği (1)
ISO 22000 (1)
Oksidasyon (1)
Oxidation (1)
Pathogen microorganisms (1)
Patojen mikroorganizmalar (1)
... Daha fazla
Yayın Tarihi
2014 (1)
2012 (1)